Three-axis selective coating machine Model: CY-460T Featured Image

Tilu-sumbu selektif mesin palapis Modél: CY-460T

Fitur:

1.The parabot adopts kontrol komputer industri, sistem operasi windowssa7.

2.Driven ku motor servo + bola screw, kalawan fungsi calibration precision otomatis, nu otomatis bisa ngaleungitkeun kasalahan;

3.The alat-alat ngalacak fungsi mencét otomatis, akurasi nyemprot leuwih luhur, akurasi ulang ningkat, lem ieu terasing tina kontak jeung ranté transportasi, sarta siklus pangropéa diréduksi;

4.It bisa mawa dua atawa leuwih sét awak klep dina waktos anu sareng pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi jeung sadar splicing nyemprot;

5.Equipped kalawan palapis klep soaking otomatis tur alat spitting otomatis, nu bisa nyingkahan clogging tina sungut klep, sarta pangropéa nyaeta merenah tur gancang;

6.Desain lagu online, nu bisa disambungkeun jeung alat sejenna online;

7. Ngarojong programming offline jeung métode programming pangajaran manual;

8.Konpigurasikeun port pembuangan gas knalpot

9.Dilengkepan antarmuka SMEMA pikeun komunikasi sareng alat anu sanés

10.Sistem alarem tingkat lem pilihan

11.Sistem positioning visual CCD pilihan


Rincian produk

Tag produk

Parameter Alat CY460T (seri T)

Ukuran pigura L1060mm * W1200mm * H1700mm
Beurat 760 kg
Métode kontrol Komputer industri + kartu kontrol gerak
Sacara terprogram Pangajaran manual
Ngajalankeun software Chengyuan palapis Mesin calakan selektif Control Software
Jangkungna Transmisi PCB 900±20mm
Laju angkot Max 300mm / s
Arah transmisi Kénca → katuhu
métode mindahkeun Ranté stainless steel + motor stepper
PCB rentang Width 50-450mm
Métode lebar Stepping motor otomatis nyaluyukeun lebar
X, Y Shaft modeu drive Servo motor +-precision tinggi modul screw
X, Y Laju operasi maksimum

tina aci

 

1000mm/s

XY Axis akurasi positioning 0,02 mm
Z Laju operasi maksimum tina

aci

 

500mm/s

Z Aci drive Servo motor +-precision tinggi modul screw
Z Axis akurasi posisi 0,02 mm
Klep luhur jeung ka handap Silinder geser
Jumlah valves 2 PCS
Jenis klep klep congcot / klep atomization jarum
Ukuran PCB Board MAX W50mm * L460mm
jangkungna komponén Board PCB MAX 100mm
Lebar palapis 1-30mm (Numutkeun jinis klep)
Volume tank Tangki tekanan suplai lem 10L
Ember beberesih 500ml
Fungsi beberesih Parabot hadir kalawan fungsi beberesih
Bagian lampu Parabotna hadir kalayan lampu bodas sareng lampu wungu
sasayogian tanaga AC220V
Sumber gas ≥0.4MP
Total kakuatan 2,5KW
Alat beberesih otomatis Standar
Fungsi scanning barkod Pilihan
Positioning Visual CCD Pilihan