1

Oven Reflow ukuran tengah

  • CY Lead-free reflow soldering oven CY– F820

    CY Lead bébas reflow soldering oven CY- F820

    Sistem operasi Windows7, switch panganteur Cina jeung Inggris, gampang beroperasi.

    Fungsi diagnosis sesar, bisa nembongkeun unggal sesar, tampilan na toko dina daptar alarm otomatis

    Prosedur kontrol tiasa otomatis ngahasilkeun sareng nyadangkeun laporan data, gampang pikeun manajemén ISO 9000

    CY runtuyan reflow las fokus kana ngaronjatkeun kinerja lingkungan pakakas, kaasup énergi-efisien anyar (struktur saluran), nyata ngurangan pamakean énérgi, konsumsi énergi handap sarta émisi karbon handap.

    runtuyan CY teu ukur meets sarat pangluhurna kalungguhan-gratis jeung las, tapi ogé ngajamin pangaruh las kualitas luhur, sarta ngaronjatkeun téhnologi konduksi panas ulah overheating bagian éléktronik dina dewan PCB.