1

Tentang Kami

Saha urang

Shenzhen Chengyuan Industrial Automation Equipment Co., Ltd. nyaéta panyadia solusi pabrik SMT ngarah di Cina, nawiskeun nasihat sareng jasa wangunan pabrik SMT profésional.Kalayan pangalaman 20 taun ngeunaan pabrik SMT, nawiskeun solusi lengkep pikeun klien global kalayan sumber sareng jasa kauntungan anu hébat.

anggota tim téhnologi inti urang anu ogé ngalaman di SMT Filed, pangalaman diajar ti luhur mounters chip internasional Samentara éta ngaronjatkeun panalungtikan sarta pamekaran bebas Ayeuna parabot SMT Ours wawakil kualitas luhur, geus dijaga téhnologi ngarah mutlak di industri.

wusjd (1)

Naon anu urang lakukeun

We Keep museurkeun kana panalungtikan sareng pamekaran alat kontrol cairan sareng sistem dispensingsiga:selektif mesin palapis conformal,mesin dispensing PCBjeung alat patali kayaning: PCB IR curing oven, UV curing oven, Loader, Conveyors.

Alat-alat utamana dianggo dina komunikasi digital, LED, éléktronika otomotif,wearables calakan, instrumentation, aerospace jeung widang lianna.

Nyandak Shenzhen dasarna, pausahaan terus diajar sumberdaya unggulan di industri,aktip innovates na integrates, éksténsif absorbs tanaga teknis senior, sarta ngadegkeun hubungan koperasi permanén kalawan Harbin Institute of Technology on learning produk, panalungtikan sarta development.With ngembangkeun kontinyu sarta tumuwuhna pausahaan, jaringan jualan parusahaan geus sakuliah nagara. , kalawan sajumlah agén stabil.

wusjd (2)

Budaya perusahaan urang

Kusabab ngadegna industri Chengyuan di 2013, tim R & D urang geus tumuwuh ti grup leutik nepi ka leuwih ti 100 urang.Wewengkon lanté pabrik parantos ngalegaan ka 5000 méter pasagi, sareng omzet dina 2021 parantos ngahontal US $ 1.000.000 dina hiji stroke.Ayeuna kami parantos janten perusahaan kalayan skala anu tangtu, anu raket patalina sareng budaya perusahaan perusahaan:

Kami yakin integritas meunang dunya.

a7fed8a6edecf3acf4443ad
08a0b3e0b2545909f392348fdd24fc9
18f1d4c7eec79fefdb76c2cf6f5f082
321cd9ba636025fcec2e93a1e260ea9
Team 3

Lingkungan kantor

About Us
Reception
About Us

Lingkungan pabrik

Show room 3
Show room 2
Show room 5

Pameran

Trade show 2
Trade show 3
Trade show 4