1

Printer Stencil otomatis pinuh

  • GKG PMAX 15 SMT Stencil Printer

    GKG PMAX 15 SMT Stencil printer

    GKG PMAX 15 SMT Stencil printerPinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG PMAX 15 minuhan sarat prosés percetakan PCB ukuran super 1500 * 350mm

    GKG PMAX 15 nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur. , precision tinggi tina sistem transmisi, gantung adaptif scraper.

  • GKG GT++ SMT Stencil Printer

    GKG GT ++ SMT Stencil Printer

    GKG GT ++ SMT Stencil PrinterPinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG GT ++ SMT Stencil Printer Pinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG GT ++ mesin percetakan némpelkeun tin otomatis nyaéta modél high-end pikeun SMT tinggi-en aplikasi, wdith of GT ++ BTB ngan 2830mm, nu bisa nyugemakeun sarat prosés percetakan of 03015,0.25pitch precision tinggi jeung speed tinggi.

    GT ++ nyaeta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.

  • GKG G9+ SMT Stencil Printer

    GKG G9 + SMT Stencil printer

    GKG G9 + SMT Stencil Printer, Pinuh Otomatis mesin percetakan némpelkeun tin mangrupakeun modél high-end pikeun SMT aplikasi high-end, nu bisa nyugemakeun sarat prosés percetakan of 03015,0.25 pitch, precision tinggi na speed tinggi.

    G9 + nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.

  • GKG PMAX8 SMT Stencil Printer

    GKG PMAX8 SMT Stencil printer

    GKG PMAX8 SMT Stencil Printer Pinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG PMAX8 minuhan 850 * 610 ukuran ageung sareng prosés percetakan precision tinggi, anu cocog pikeun syarat percetakan ukuran ageung produk sapertos server sareng lampu tukang.

    PMAX8 nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.

  • GKG G9 SMT Stencil Printer

    GKG G9 SMT Stencil printer

    GKG G9 SMT Stencil Printer Pinuh Otomatis-Harga Saé!Kualitas alus!Palayanan anu saé!Mesin percetakan némpelkeun timah otomatis GKG G9 nyaéta modél high-end pikeun aplikasi high-end SMT, anu tiasa nyugemakeun sarat prosés percetakan 03015,0.25 pitch, precision tinggi sareng kecepatan tinggi.

    G9 nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.

  • GKG GSE SMT Stencil Printer

    GKG GSE SMT Stencil printer

    Printer témpél solder otomatis mangrupikeun panyitak visi otomatis anu presisi tinggi sareng stabilitas tinggi.Perusahaan GKG nuturkeun tren pangembangan industri SMT.Generasi anyar printer visi otomatis ieu nyingkronkeun jeung téhnologi ngarah internasional, processing visual resolusi luhur., Sistem drive-precision High, Suspending scraper adaptif, processing positioning plat tepat jeung struktur clamping pigura pinter, struktur kompak, duanana akurasi sarta gelar luhur kalenturan, nyadiakeun konsumén jeung efisien, percetakan akurat diperlukeun Fungsi, beuki konsumén nyadiakeun harga nonjol.

    Parameter téknis utama:

    (1) akurasi percetakan: ± 0.025mm

    (2) Ulang akurasi: ± 0.01mm

    (3) Siklus percetakan: <7.5s

    (4) Ukuran pigura tina 420 × 520mm ka 737 × 737mm

    (5) Ukuran PCB diprint tina 50 × 50mm ka 400 × 340mm

  • GKG G-STAR Full Automatic Solder paste Printer

    GKG G-STAR pinuh otomatis Solder némpelkeun printer

    GKG G-STAR Full Automatic Solder paste Printer, Max PCB: 400 mm x340 mm, Komponén pangleutikna: 01005, PCB Max Beurat: 3 kg, ukuran: 1158mm (L) x 1362mm (W) x 1463mm (H)

  • Fully Automatic Solder Paste Printer H1200

    Pinuh otomatis Solder Témpél printer H1200

    H1200 minuhan sarat prosés percetakan supersize 1200 * 350mm

  • SMT stencil Printer GKG G5

    SMT stencil Printer GKG G5

    G5 nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision tina sistem transmisi, gantung adaptif scraper.