1

Mesin palapis konformal opat sumbu

  • Four-Axis selective coating machine Model: CY-460F

    Opat-Axis selektif mesin palapis Modél: CY-460F

    alat-alat nu adopts kontrol komputer industri, sistem operasi windowssa7.

    Didorong ku motor servo + bal screw, kalayan fungsi calibration precision otomatis, nu otomatis bisa ngaleungitkeun kasalahan;

    Alat-alat ngalacak fungsi mencét otomatis, akurasi nyemprot langkung luhur, akurasi ulangan ningkat, lem diisolasi tina kontak sareng ranté transportasi, sareng siklus pangropéa diréduksi;

    Bisa mawa dua atawa leuwih sét awak klep dina waktos anu sareng pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi jeung sadar splicing nyemprot;

    Dilengkepan klep palapis soaking otomatis tur alat spitting otomatis, nu bisa nyingkahan clogging tina sungut klep, sarta pangropéa téh merenah tur gancang.