1

Hanwha nyokot jeung tempat mesin

  • Hanwha SMT Pick and Place Machine SM Series SM481

    Hanwha SMT Nyokot jeung Tempat Mesin SM Series SM481

    Salaku placer komponén umum anu sistem visi ieu bertulang dumasar kana platform tina SM471 speed tinggi chip shooter sarta speed panempatan chip anu pangluhurna diantara placers komponén kelas anu sarua, SM481 sadar achip speed panempatan 38.000 CPH, pangluhurna diantara nu. placers komponén kelas sarua, ku nerapkeun sirah kalayan hiji gantry na sapuluh spindles ogé visi ngalayang anyar jeung ku maximizing nu pikap sarta gerak panempatan.

  • Hanwha SMT Pick and Place Machine SM Series SM482

    Hanwha SMT Nyokot jeung Tempat Mesin SM Series SM482

    Salaku placer komponén umum anu sistem visi ieu bertulang dumasar kana platform tina SM471 speed tinggi chip shooter sarta speed panempatan chip anu pangluhurna diantara placers komponén kelas anu sarua, SM481 sadar achip speed panempatan 38.000 CPH, pangluhurna diantara nu. placers komponén kelas sarua, ku nerapkeun sirah kalayan hiji gantry na sapuluh spindles ogé visi ngalayang anyar jeung ku maximizing nu pikap sarta gerak panempatan.

  • Samsung Automatic SMT Pick and Place Machine SM471

    Samsung Otomatis SMT Nyokot sarta Tempat Mesin SM471

    Produktivitas

    Dina metoda Laleur ningkatna

    Nangtukeun komponén tanpa eureun bari pindah sanggeus nyokot eta

    Nyirorot ngurangan waktu perjalanan antara pick jeung posisi tempat sarta ngurangan waktu idéntifikasi kana nol