1

Mesin solder gelombang

  • Lead-free Wave Soldering machine CY-300S

    Kalungguhan-gratis Wave Soldering mesin CY-300S

    Desain linier awak, prosés semprot, geulis tur elegan, awét

    Dua zona preheating 1.2m misah, preheating infra red, sangkan dewan PCB meunang hasil las alus

    Generator sumber saringan ultra-stabil sareng ultra luhur anu nembé diciptakeun ngirangan osilasi aliran timah anu ditinggalkeun di jero. Gelombang timah lemes, réduksi ageung oksidasi, pangropéa saderhana.

    Precision design modular mékanisme transmisi, transmisi akurat, hirup panjang tur pangropéa gampang
    Saklar otomatis tiasa dilakukeun dumasar kana tanggal, waktos sareng parameter kontrol suhu anu diatur ku pangguna

    Closed-loop Sistim nyukcruk otomatis nyukcruk kalawan adjustment otomatis tina lebar semprot jeung waktu nyemprot sarta setelan sateuacanna sarta reureuh sprays sakumaha diperlukeun

    Gelombang otomatis dimimitian ngaliwatan piring, adjustable timah tungku puncak lebar, ngaleutikan oksidasi tin

  • Lead-free Wave Soldering machine CY-350B/350T

    Kalungguhan-gratis Wave Soldering mesin CY-350B / 350T

    1. Windows 7 sistem operasi, panganteur panganteur Cina jeung Inggris, gampang beroperasi

    2. Kalawan fungsi diagnosis sesar, unggal sesar bisa ditampilkeun, otomatis ditampilkeun tur disimpen dina daptar alarem

    3. Program kontrol otomatis bisa ngahasilkeun sarta cadangan rupa laporan data, nu merenah pikeun ISO 9000 manajemén

    4. Otomatis dewan-di alat sambungan, lemes jeung stabil dewan-di

    5. Husus hardened aluminium pituduh rail, karasa tinggi jeung kakuatan, pikeun mastikeun suhu luhur tanpa deformasi

    Motor stepping ngajalankeun sirah semprot.Pikeun reciprocating semprot, wewengkon semprot otomatis disaluyukeun jeung rubak jeung speed dewan PCB;

    Lebar crest gelombang téh adjustable, sarta filter nu bisa digambar kaluar tanpa nyoplokkeun nozzle nu;

    Gangguan gelombang crest, dipandu jet, SMD komponén soldering teh best.4mmSUS316L Diimpor tank tungku stainless steel, desain tungku anyar, penampilan geulis

  • Lead-free Wave Soldering System CY-450B

    Wave Soldering System bébas kalungguhan CY-450B

    Sistem operasi Windows7, switch panganteur Cina jeung Inggris, gampang beroperasi.

    Fungsi diagnosis sesar, bisa nembongkeun unggal sesar, tampilan na toko dina daptar alarm otomatis

    Prosedur kontrol tiasa otomatis ngahasilkeun sareng nyadangkeun laporan data, gampang pikeun manajemén ISO 9000

    Alat aksés dewan otomatis, mulus sareng stabil.

    Rel pituduh aluminium anu dikeraskeun khusus kalayan karasa sareng kakuatan anu luhur, ngajamin henteu aya deformasi dina suhu anu luhur

    4mm SUS316L diimpor tungku stainless steel, desain anyar, penampilan geulis

    Gelombang sacara otomatis nalika naék, lebar puncak anu tiasa diatur pikeun ngaleutikan oksidasi timah

    600mm ngalegaandua-bagian preheating, kontrol hawa PID bebas infra red, pemanasan seragam, aman tur stabil.

  • DIP Lead-free Wave soldering machine CY-250

    DIP Lead-gratis Wave soldering mesin CY-250

    Desain penampilan linier awak mesin adopts prosés nyemprot plastik geulis tur awét

    Hiji bagian tina bebas 0.6m preheating aréa, preheating infra red, ku kituna dewan PCB boga pangaruh las alus

    Generator sumber gelombang saringan super-stasioner sareng ultra-tinggi anu nembé diciptakeun pisan ngaleuleuskeun kajadian osilasi aliran timah anu tinggaleun di bagian jero.Gelombang timah stabil, kuantitas oksidasi diréduksi pisan sareng pangropéa saderhana