banner2
banner1
banner3
  • file_18
  • About Us
  • Trade show 2
  • Reception

Tentang Kami

Shenzhen Chengyuan Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

nyaéta panalungtikan sarta pamekaran ngarah domestik, produksi, jualan, jasa salaku salah sahiji pausahaan manufaktur parabot automation calakan.Pausahaan museurkeun kana panalungtikan sarta pamekaran alat kontrol cairan, utamana ngahasilkeun "timah-gratis réfluks soldering mesin", "lead-gratis gelombang mesin soldering", "otomatis selektif mesin palapis conformal", sarta alat-alat periferal SMT.

Maca deui

Wewengkon Aplikasi

A domestik ngarah panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan, jasa salaku salah sahiji
pausahaan manufaktur parabot automation calakan.

Internet
Internét
Mechanization
Mékanisasi
Aviation
Penerbangan
Radar
Radar

Warta perusahaan

A domestik ngarah panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan, jasa salaku salah sahiji
pausahaan manufaktur parabot automation calakan.

The function of reflow welding in SMT process

Fungsi las reflow dina prosés SMT

Reflow soldering nyaeta metoda las komponén permukaan paling loba dipaké dina industri SMT.Métode las séjén nyaéta ...

+ Maca deui
Why should PCB (printed circuit board) be painted with conformal coating materials? How to accurately and quickly paint the circuit board?

Naha PCB (papan sirkuit dicitak) kedah dicét nganggo co ...

PCB nujul kana circuit board dicitak, nu panyadia sambungan listrik komponén éléktronik.Éta v...

+ Maca deui
What is SMT production line

Naon garis produksi SMT

Manufaktur éléktronik mangrupikeun salah sahiji jinis industri téknologi inpormasi anu paling penting.Pikeun produksi sareng ...

+ Maca deui

Mitra

  • 2ba916ef9e7d66a6bcbee7c0b9157a0a
  • f241aa088f381121c0b02ddebfe76f3e
  • 3dc36de4070b25f17bcf42217864e738
  • 9345d688d43f8794a4c276127e4b19f41bd5ad6e8cf5
  • 472309f790529822e9ef9951d9ca7bcb0b46d440
  • ac4bd11373f082025aaf8760f8abecedab64034fad16
  • b21bb051f8198618367aa1b732a239738bd4b31c48fa
  • c2fdfc039245d688d43fc5f8d7926a1ed21b0ef48e15
  • canonDYAlogo
  • logo