1

printer SMT Stencil

  • GKG PMAX 15 SMT Stencil Printer

    GKG PMAX 15 SMT Stencil printer

    GKG PMAX 15 SMT Stencil printerPinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG PMAX 15 minuhan sarat prosés percetakan PCB ukuran super 1500 * 350mm

    GKG PMAX 15 nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur. , precision tinggi tina sistem transmisi, gantung adaptif scraper.

  • GKG GT++ SMT Stencil Printer

    GKG GT ++ SMT Stencil Printer

    GKG GT ++ SMT Stencil PrinterPinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG GT ++ SMT Stencil Printer Pinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG GT ++ mesin percetakan némpelkeun tin otomatis nyaéta modél high-end pikeun SMT tinggi-en aplikasi, wdith of GT ++ BTB ngan 2830mm, nu bisa nyugemakeun sarat prosés percetakan of 03015,0.25pitch precision tinggi jeung speed tinggi.

    GT ++ nyaeta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.

  • GKG G9+ SMT Stencil Printer

    GKG G9 + SMT Stencil printer

    GKG G9 + SMT Stencil Printer, Pinuh Otomatis mesin percetakan némpelkeun tin mangrupakeun modél high-end pikeun SMT aplikasi high-end, nu bisa nyugemakeun sarat prosés percetakan of 03015,0.25 pitch, precision tinggi na speed tinggi.

    G9 + nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.

  • GKG PMAX8 SMT Stencil Printer

    GKG PMAX8 SMT Stencil printer

    GKG PMAX8 SMT Stencil Printer Pinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG PMAX8 minuhan 850 * 610 ukuran ageung sareng prosés percetakan precision tinggi, anu cocog pikeun syarat percetakan ukuran ageung produk sapertos server sareng lampu tukang.

    PMAX8 nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.

  • GKG G9 SMT Stencil Printer

    GKG G9 SMT Stencil printer

    GKG G9 SMT Stencil Printer Pinuh Otomatis-Harga Saé!Kualitas alus!Palayanan anu saé!Mesin percetakan némpelkeun timah otomatis GKG G9 nyaéta modél high-end pikeun aplikasi high-end SMT, anu tiasa nyugemakeun sarat prosés percetakan 03015,0.25 pitch, precision tinggi sareng kecepatan tinggi.

    G9 nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.

  • GKG GSE SMT Stencil Printer

    GKG GSE SMT Stencil printer

    Printer témpél solder otomatis mangrupikeun panyitak visi otomatis anu presisi tinggi sareng stabilitas tinggi.Perusahaan GKG nuturkeun tren pangembangan industri SMT.Generasi anyar printer visi otomatis ieu nyingkronkeun jeung téhnologi ngarah internasional, processing visual resolusi luhur., Sistem drive-precision High, Suspending scraper adaptif, processing positioning plat tepat jeung struktur clamping pigura pinter, struktur kompak, duanana akurasi sarta gelar luhur kalenturan, nyadiakeun konsumén jeung efisien, percetakan akurat diperlukeun Fungsi, beuki konsumén nyadiakeun harga nonjol.

    Parameter téknis utama:

    (1) akurasi percetakan: ± 0.025mm

    (2) Ulang akurasi: ± 0.01mm

    (3) Siklus percetakan: <7.5s

    (4) Ukuran pigura tina 420 × 520mm ka 737 × 737mm

    (5) Ukuran PCB diprint tina 50 × 50mm ka 400 × 340mm

  • GKG G-STAR Full Automatic Solder paste Printer

    GKG G-STAR pinuh otomatis Solder némpelkeun printer

    GKG G-STAR Full Automatic Solder paste Printer, Max PCB: 400 mm x340 mm, Komponén pangleutikna: 01005, PCB Max Beurat: 3 kg, ukuran: 1158mm (L) x 1362mm (W) x 1463mm (H)

  • Fully Automatic Solder Paste Printer H1200

    Pinuh otomatis Solder Témpél printer H1200

    H1200 minuhan sarat prosés percetakan supersize 1200 * 350mm

  • SMT stencil Printer GKG G5

    SMT stencil Printer GKG G5

    G5 nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision tina sistem transmisi, gantung adaptif scraper.

  • SMT Screen Printer

    Printer layar SMT

    1. Ngagunakeun precision pituduh rail jeung motor impor ngajalankeun konversi korsi sabeulah, percetakan, sarta akurasi tinggi.

    2. Nyitak scraper bisa muterkeun 45 derajat dibereskeun up, stencil percetakan gampang jeung beberesih squeegee jeung ngagantian.

    3. Blok bisa disaluyukeun saméméh jeung sanggeus sabeulah, pikeun milih posisi percetakan katuhu.

    4. Digabungkeun jeung alur tetep percetakan platen jeung PIN, instalasi panggampangna tur adjustment, pikeun tunggal, percetakan dua kali sided.

  • 1.2m semi-automatic printing machine

    1.2m mesin percetakan semi-otomatis

    Posisi anu gampang sareng akurat nganggo sistem servo.

    Rel pituduh-speed tinggi sareng motor inverter Delta dianggo pikeun nyetir korsi scraper pikeun mastikeun akurasi percetakan.

    The squeegee percetakan bisa diputer ka luhur jeung dibereskeun 45 derajat, nu merenah pikeun meresihan tur ngaganti layar percetakan jeung squeegee.

    Korsi scraper bisa disaluyukeun deui mudik pikeun milih posisi percetakan ditangtoskeun.

    The platen percetakan digabungkeun boga alur tetep sarta PIN, nu merenah pikeun instalasi tur adjustment, sarta cocog pikeun percetakan tunggal jeung dua kali sided.

    Vérsi sakola adopts gerakan stencil sarta digabungkeun jeung dicitak X, Y, jeung Z. Gampang tur gancang calibration.