1

Tilu-sumbu mesin palapis conformal

  • Three-axis selective coating machine Model: CY-460T

    Tilu-sumbu selektif mesin palapis Modél: CY-460T

    1.The parabot adopts kontrol komputer industri, sistem operasi windowssa7.

    2.Driven ku motor servo + bola screw, kalawan fungsi calibration precision otomatis, nu otomatis bisa ngaleungitkeun kasalahan;

    3.The alat-alat ngalacak fungsi mencét otomatis, akurasi nyemprot leuwih luhur, akurasi ulang ningkat, lem ieu terasing tina kontak jeung ranté transportasi, sarta siklus pangropéa diréduksi;

    4.It bisa mawa dua atawa leuwih sét awak klep dina waktos anu sareng pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi jeung sadar splicing nyemprot;

    5.Equipped kalawan palapis klep soaking otomatis tur alat spitting otomatis, nu bisa nyingkahan clogging tina sungut klep, sarta pangropéa nyaeta merenah tur gancang;

    6.Desain lagu online, nu bisa disambungkeun jeung alat sejenna online;

    7. Ngarojong programming offline jeung métode programming pangajaran manual;

    8.Konpigurasikeun port pembuangan gas knalpot

    9.Dilengkepan antarmuka SMEMA pikeun komunikasi sareng alat anu sanés

    10.Sistem alarem tingkat lem pilihan

    11.Sistem positioning visual CCD pilihan