1

Mesin palapis Conformal

  • Three-axis selective coating machine Model: CY-460T

    Tilu-sumbu selektif mesin palapis Modél: CY-460T

    1.The parabot adopts kontrol komputer industri, sistem operasi windowssa7.

    2.Driven ku motor servo + bola screw, kalawan fungsi calibration precision otomatis, nu otomatis bisa ngaleungitkeun kasalahan;

    3.The alat-alat ngalacak fungsi mencét otomatis, akurasi nyemprot leuwih luhur, akurasi ulang ningkat, lem ieu terasing tina kontak jeung ranté transportasi, sarta siklus pangropéa diréduksi;

    4.It bisa mawa dua atawa leuwih sét awak klep dina waktos anu sareng pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi jeung sadar splicing nyemprot;

    5.Equipped kalawan palapis klep soaking otomatis tur alat spitting otomatis, nu bisa nyingkahan clogging tina sungut klep, sarta pangropéa nyaeta merenah tur gancang;

    6.Desain lagu online, nu bisa disambungkeun jeung alat sejenna online;

    7. Ngarojong programming offline jeung métode programming pangajaran manual;

    8.Konpigurasikeun port pembuangan gas knalpot

    9.Dilengkepan antarmuka SMEMA pikeun komunikasi sareng alat anu sanés

    10.Sistem alarem tingkat lem pilihan

    11.Sistem positioning visual CCD pilihan

  • Four-Axis selective coating machine Model: CY-460F

    Opat-Axis selektif mesin palapis Modél: CY-460F

    alat-alat nu adopts kontrol komputer industri, sistem operasi windowssa7.

    Didorong ku motor servo + bal screw, kalayan fungsi calibration precision otomatis, nu otomatis bisa ngaleungitkeun kasalahan;

    Alat-alat ngalacak fungsi mencét otomatis, akurasi nyemprot langkung luhur, akurasi ulangan ningkat, lem diisolasi tina kontak sareng ranté transportasi, sareng siklus pangropéa diréduksi;

    Bisa mawa dua atawa leuwih sét awak klep dina waktos anu sareng pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi jeung sadar splicing nyemprot;

    Dilengkepan klep palapis soaking otomatis tur alat spitting otomatis, nu bisa nyingkahan clogging tina sungut klep, sarta pangropéa téh merenah tur gancang.

  • Full board coating machine Model: CY-460S

    Modél mesin palapis dewan pinuh: CY-460S

    Didorong ku PLC + motor servo + sabuk transmisi, akurasina dugi ka 0.04mm;

    Hal ieu dilengkepan 1 klep lem salaku baku, sarta nyemprot basajan tur dipercaya;

    500CC éksternal na 10L (opsional) laras suplai lem, suplai lem konstan sarta fléksibel;

     

  • CY IR curing oven for conformal coating line CY-2000

    CY IR curing oven pikeun garis palapis conformal CY-2000

    garing instan, efisiensi produksi tinggi.

    Saatos drying, permukaan percetakan bisa ngahontal karasa tinggi, gloss tinggi, résistansi gesekan, pangaruh résistansi pangleyur.

    Transmisi ku aci roller, konvérsi frékuénsi pangaturan speed stepless.

    Pamilihan lampu kualitasna alus sarta efisien, kamar lampu kapaksa knalpot panas, manjangkeun umur lampu, ngajaga barang garing moal cacad ku panas.

  • CY UV curing oven for conformal coating line CU-1500

    CY UV curing oven pikeun garis palapis conformal CU-1500

     1. drying instan, efisiensi produksi tinggi.

    2. Saatos drying, beungeut percetakan bisa ngahontal karasa tinggi, gloss tinggi, résistansi gesekan, pangaruh lalawanan pangleyur.

    3. Transmisi ku roller aci, konversi frékuénsi pangaturan speed stepless.

    4.Selection sahiji kualitas luhur sarta lampu efisien, kamar lampu kapaksa knalpot panas, manjangkeun umur lampu, ngajaga barang garing moal cacad ku panas.