1

Conveyor

  • Wave soldering outfeed conveyor BL-S120

    Gelombang soldering outfeed conveyor BL-S120

    1. Hal ieu dipaké pikeun ngabongkar momotanana PCB atanapi pallets tina gelombang mesin soldering dina 6-7 °.

    2. speed transmisi, jangkungna mindahkeun sarta sudut lagu bisa disaluyukeun.

    3. kipas cooling bisa dipasang meh bisa ngajaga PCBs atawa komponén.

    4. sabuk husus sarta lagu, transmisi lemes, sarta gawéna stabil sarta dipercaya

  • SMT PCB Conveyor CY-350

    SMT PCB Conveyor CY-350

    Desain modular, assembly pilihan sakumaha per sarat klien urang.
    Desain baja terjal, ngaronjatkeun stabilitas alat.
    Screw stainless steel lemes pikeun nyaluyukeun lebar rel.
    kontrol speed variabel.
    Modeu uji papan sirkuit.
    Ngagunakeun slot aluminium dedicated pikeun orbit mindahkeun pikeun nyegah PCB nyangkut.
    Desain handap beurat, teu gampang mindahkeun.
    Panjang mesin bisa ngaropéa.
    Cocog sareng antarmuka SMEMA.