1

JUKI pick jeung mesin tempat

  • JUKI SMT RS-1R pick and place machine fast Smart Modular Mounter

    JUKI SMT RS-1R nyokot tur nempatkeun mesin gancang Smart Modular Mounter

    Sistim automation JUKI JUKI SMT pick jeung mesin tempat, PCB chip jujur, SMT chip Mounter, panempatan SMD, SMT pick & tempat mesin, kompak modular chip Mounter, multi-fungsi pick n tempat mesin, speed tinggi LED SMT pick jeung tempat produsén mesin, pikeun pabrik pinter SMT.

  • JUKI High-Speed Compact Modular Mounter RX-8

    JUKI High-Speed ​​Compact Modular Mounter RX-8

    Produksi efisien di mungkinkeun ngaliwatan babagi data hulu ka rambatan tanda goréng kuadrat,

    manajemén suplai komponén bari némbongkeun status real-time tina garis produksi.

    Komunikasi sareng ngabagi inpormasi sareng alat anu sanés

    Inpormasi tanda goréng tina sirkuit anu dideteksi ku mesin pamariksaan atanapi mesin hulu jalur tiasa

    propagated ka RX-8 guna ngurangan pangakuan tanda goréng timed na imporve produktivitas.