1

Reflow solder oven

  • CY Lead-free reflow soldering oven CY– F820

    CY Lead bébas reflow soldering oven CY- F820

    Sistem operasi Windows7, switch panganteur Cina jeung Inggris, gampang beroperasi.

    Fungsi diagnosis sesar, bisa nembongkeun unggal sesar, tampilan na toko dina daptar alarm otomatis

    Prosedur kontrol tiasa otomatis ngahasilkeun sareng nyadangkeun laporan data, gampang pikeun manajemén ISO 9000

    CY runtuyan reflow las fokus kana ngaronjatkeun kinerja lingkungan pakakas, kaasup énergi-efisien anyar (struktur saluran), nyata ngurangan pamakean énérgi, konsumsi énergi handap sarta émisi karbon handap.

    runtuyan CY teu ukur meets sarat pangluhurna kalungguhan-gratis jeung las, tapi ogé ngajamin pangaruh las kualitas luhur, sarta ngaronjatkeun téhnologi konduksi panas ulah overheating bagian éléktronik dina dewan PCB.

  • Lead-free reflow soldering CY-A4082

    Kalungguhan bébas reflow soldering CY-A4082

    1. Mode pemanasan nyaéta "hawa panas sirkulasi luhur + hawa panas infra red handap".Hal ieu dilengkepan tilu zona cooling kapaksa.

    2. pemanasan Upper adopts métode pemanasan microcirculation, nu bisa ngahontal bursa panas-hawa badag sarta boga laju bursa panas pisan tinggi.Éta tiasa ngirangan suhu setting dina zona suhu sareng ngajagi elemen pemanasan.Ieu utamana cocog pikeun las bébas kalungguhan.

    3. mode pemanasan Microcirculation, niupan hawa nangtung sarta ngumpulkeun hawa nangtung bisa ngajawab masalah sudut maot nalika maké rail pituduh di soldering reflow.

    4. mode pemanasan Microcirculation, deukeut ka outlet hawa, éféktif bisa nyegah pangaruh aliran hawa nalika dewan PCB dipanaskeun, sarta ngahontal akurasi pemanasan ulang pangluhurna.

  • Lead-free reflow soldering CY – P610/S

    Kalungguhan bébas reflow soldering CY - P610 / S

    Sistem operasi Windows7, switch panganteur Cina jeung Inggris, gampang beroperasi.

    Fungsi diagnosis sesar, bisa nembongkeun unggal sesar, tampilan na toko dina daptar alarm otomatis

    Prosedur kontrol tiasa otomatis ngahasilkeun sareng nyadangkeun laporan data, gampang pikeun manajemén ISO 9000

    CY runtuyan reflow las fokus kana ngaronjatkeun kinerja lingkungan pakakas, kaasup énergi-efisien anyar (struktur saluran), nyata ngurangan pamakean énérgi, konsumsi énergi handap sarta émisi karbon handap.

    runtuyan CY teu ukur meets sarat pangluhurna kalungguhan-gratis jeung las, tapi ogé ngajamin pangaruh las kualitas luhur, sarta ngaronjatkeun téhnologi konduksi panas ulah overheating bagian éléktronik dina dewan PCB.