1

mesin nanganan PCB

  • PCB Assembly full Automatic Pcb Invertor FBJ-450

    Majelis PCB pinuh Otomatis Pcb Invertor FBJ-450

    1. Eta dijieunna tina profil aluminium-grade tinggi disegel lambar galvanized, nu kuat jeung awét;

    2. Lambaran logam rengse ku prosés nyemprot bubuk éléktrostatik, nu geulis tur gampang pikeun ngabersihan;

    3. Desain weighted ngaronjatkeun stabilitas;

    4. kontrol PLC, fungsi dipercaya jeung stabil;

  • Wave soldering outfeed conveyor BL-S120

    Gelombang soldering outfeed conveyor BL-S120

    1. Hal ieu dipaké pikeun ngabongkar momotanana PCB atanapi pallets tina gelombang mesin soldering dina 6-7 °.

    2. speed transmisi, jangkungna mindahkeun sarta sudut lagu bisa disaluyukeun.

    3. kipas cooling bisa dipasang meh bisa ngajaga PCBs atawa komponén.

    4. sabuk husus sarta lagu, transmisi lemes, sarta gawéna stabil sarta dipercaya

  • SMT PCBA automatic Lifter SJJ-450

    SMT PCBA otomatis Lifter SJJ-450

    1. Eta dijieunna tina profil aluminium-grade tinggi disegel lambar galvanized, nu kuat jeung awét;

    2. Lambaran logam rengse ku prosés nyemprot bubuk éléktrostatik, nu geulis tur gampang pikeun ngabersihan;

    3. Desain weighted ngaronjatkeun stabilitas;

    4. kontrol PLC, fungsi dipercaya jeung stabil;

    5. adjustment lebar lemes jeung paralel (rod screw stainless steel);

    6. kontrol speed variabel;

    7. panganteur SMEMA cocog.

  • SMT PCB Conveyor CY-350

    SMT PCB Conveyor CY-350

    Desain modular, assembly pilihan sakumaha per sarat klien urang.
    Desain baja terjal, ngaronjatkeun stabilitas alat.
    Screw stainless steel lemes pikeun nyaluyukeun lebar rel.
    kontrol speed variabel.
    Modeu uji papan sirkuit.
    Ngagunakeun slot aluminium dedicated pikeun orbit mindahkeun pikeun nyegah PCB nyangkut.
    Desain handap beurat, teu gampang mindahkeun.
    Panjang mesin bisa ngaropéa.
    Cocog sareng antarmuka SMEMA.

  • Fully automatic loading machine Device model: CY-330

    mesin loading pinuh otomatis Modél alat: CY-330

    Ukuran mesin (L * W * H): L2300 * W980 * H1200mm

    Rel pituduh alloy Aluminium khusus sareng sabuk karét

    Majalah ngangkat sareng rod screw ku motor rem listrik 90W anu dilakukeun di Taiwan

    Pneumatic PCB struktur clamping

    Ngagantelkeun hiji set 0.7m panjang pcb conveyor

    Ukuran majalah (L * W * H): (L) 535 * (W) 460 * (H) 565mm

    Ukuran max PCB (L * W): (L) 500 * (W) 390mm