1

warta

  • Gelombang Soldering Short Circuit Cukang lantaranana jeung Métode adjustment

    Gelombang Soldering Short Circuit Cukang lantaranana jeung Métode adjustment

    Gelombang soldering sambungan timah sirkuit pondok masalah umum dina produksi produk éléktronik colokan-di soldering gelombang, sarta eta oge masalah umum gagalna soldering gelombang, utamana kusabab aya loba alesan pikeun sambungan timah soldering gelombang.Upami anjeun hoyong nyaluyukeun solder gelombang ...
    Maca deui
  • Titik operasi alat patri gelombang

    Titik operasi alat patri gelombang

    Titik operasi pakakas soldering gelombang 1. Suhu Soldering pakakas soldering gelombang Suhu soldering pakakas soldering gelombang nujul kana suhu puncak téhnologi soldering di outlet nozzle.Sacara umum, hawa nyaéta 230-250 ℃, sareng upami suhu ...
    Maca deui
  • Fungsi las reflow dina prosés SMT

    Fungsi las reflow dina prosés SMT

    Reflow soldering nyaeta metoda las komponén permukaan paling loba dipaké dina industri SMT.Metoda las séjén nyaéta gelombang soldering.Reflow soldering cocog pikeun komponén chip, bari gelombang soldering cocog pikeun komponén éléktronik pin.Reflow soldering ogé proc soldering reflow ...
    Maca deui
  • Naha PCB (dicitak circuit board) kudu dicét kalayan bahan palapis conformal?Kumaha akurat tur gancang cet circuit board?

    Naha PCB (dicitak circuit board) kudu dicét kalayan bahan palapis conformal?Kumaha akurat tur gancang cet circuit board?

    PCB nujul kana circuit board dicitak, nu panyadia sambungan listrik komponén éléktronik.Hal ieu umum pisan dina industri éléktronik, sareng palapis conformal ogé seueur dianggo.Aya henteu napel tina PCB tilu proofing lem (cet).Kanyataanna, éta pikeun nerapkeun lapisan co ...
    Maca deui
  • Naon garis produksi SMT

    Naon garis produksi SMT

    Manufaktur éléktronik mangrupikeun salah sahiji jinis industri téknologi inpormasi anu paling penting.Pikeun produksi sareng perakitan produk éléktronik, PCBA (printed circuit board assembly) mangrupikeun bagian anu paling dasar sareng penting.Biasana aya SMT (Surface Mount Technology) sareng DIP (Dual in...
    Maca deui