1

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Q: Naon jasa utama anjeun?

A: Urang nyadiakeun total mesin SMT sarta layanan solusi, rojongan téhnologi profésional sarta sanggeus jualan.

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A: Kami produsén ngalaman SMT na PCBA parabot, OEM & ODM jasa sadia.

Q: Naon tanggal pangiriman anjeun?

A: Tanggal pangiriman nyaeta ngeunaan 30 poé sanggeus resi pembayaran.

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?

A: 30% deposit sateuacanna jeung 70% kasaimbangan saméméh kiriman.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun solusi garis sakabeh?

A: Sumuhun, Urang bisa nyadiakeun garis SMT, garis palapis, garis DIP jeung garis produksi LED.

Q:: jasa Naon bisa nyadiakeun lamun urang boga sababaraha masalah salila operasi?

A: Urang bisa ngajak insinyur urang ka parusahaan anjeun pikeun hidayah, tapi anjeun jawab tikét hawa jeung akomodasi, urang ogé bisa nyadiakeun hidayah jauh.

Q: Naha anjeun nyayogikeun manual pangguna sareng pidéo operasi pikeun ngadukung kami?

A: Kami bakal nyayogikeun manual pangguna Inggris gratis, sareng pidéo operasi sayogi sayogi. Parangkat lunak kami sadayana Inggris.

Q: mesin Ieu gampang ngagunakeun?lamun kuring teu boga pangalaman, abdi tiasa ogé beroperasi eta?

A: Leres, mesin kami dirancang pikeun gampang dianggo, Biasana bakal nyandak anjeun 1 dinten pikeun diajar kumaha beroperasi, upami anjeun teknisi, éta bakal langkung gancang diajar.

Rék gawé bareng jeung urang?