1

Badag-ukuran Wave soldering

  • Lead-free Wave Soldering System CY-450B

    Wave Soldering System bébas kalungguhan CY-450B

    Sistem operasi Windows7, switch panganteur Cina jeung Inggris, gampang beroperasi.

    Fungsi diagnosis sesar, bisa nembongkeun unggal sesar, tampilan na toko dina daptar alarm otomatis

    Prosedur kontrol tiasa otomatis ngahasilkeun sareng nyadangkeun laporan data, gampang pikeun manajemén ISO 9000

    Alat aksés dewan otomatis, mulus sareng stabil.

    Rel pituduh aluminium anu dikeraskeun khusus kalayan karasa sareng kakuatan anu luhur, ngajamin henteu aya deformasi dina suhu anu luhur

    4mm SUS316L diimpor tungku stainless steel, desain anyar, penampilan geulis

    Gelombang sacara otomatis nalika naék, lebar puncak anu tiasa diatur pikeun ngaleutikan oksidasi timah

    600mm ngalegaandua-bagian preheating, kontrol hawa PID bebas infra red, pemanasan seragam, aman tur stabil.