1

Produk

  • Three-axis selective coating machine Model: CY-460T

    Tilu-sumbu selektif mesin palapis Modél: CY-460T

    1.The parabot adopts kontrol komputer industri, sistem operasi windowssa7.

    2.Driven ku motor servo + bola screw, kalawan fungsi calibration precision otomatis, nu otomatis bisa ngaleungitkeun kasalahan;

    3.The alat-alat ngalacak fungsi mencét otomatis, akurasi nyemprot leuwih luhur, akurasi ulang ningkat, lem ieu terasing tina kontak jeung ranté transportasi, sarta siklus pangropéa diréduksi;

    4.It bisa mawa dua atawa leuwih sét awak klep dina waktos anu sareng pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi jeung sadar splicing nyemprot;

    5.Equipped kalawan palapis klep soaking otomatis tur alat spitting otomatis, nu bisa nyingkahan clogging tina sungut klep, sarta pangropéa nyaeta merenah tur gancang;

    6.Desain lagu online, nu bisa disambungkeun jeung alat sejenna online;

    7. Ngarojong programming offline jeung métode programming pangajaran manual;

    8.Konpigurasikeun port pembuangan gas knalpot

    9.Dilengkepan antarmuka SMEMA pikeun komunikasi sareng alat anu sanés

    10.Sistem alarem tingkat lem pilihan

    11.Sistem positioning visual CCD pilihan

  • Four-Axis selective coating machine Model: CY-460F

    Opat-Axis selektif mesin palapis Modél: CY-460F

    alat-alat nu adopts kontrol komputer industri, sistem operasi windowssa7.

    Didorong ku motor servo + bal screw, kalayan fungsi calibration precision otomatis, nu otomatis bisa ngaleungitkeun kasalahan;

    Alat-alat ngalacak fungsi mencét otomatis, akurasi nyemprot langkung luhur, akurasi ulangan ningkat, lem diisolasi tina kontak sareng ranté transportasi, sareng siklus pangropéa diréduksi;

    Bisa mawa dua atawa leuwih sét awak klep dina waktos anu sareng pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi jeung sadar splicing nyemprot;

    Dilengkepan klep palapis soaking otomatis tur alat spitting otomatis, nu bisa nyingkahan clogging tina sungut klep, sarta pangropéa téh merenah tur gancang.

  • Full board coating machine Model: CY-460S

    Modél mesin palapis dewan pinuh: CY-460S

    Didorong ku PLC + motor servo + sabuk transmisi, akurasina dugi ka 0.04mm;

    Hal ieu dilengkepan 1 klep lem salaku baku, sarta nyemprot basajan tur dipercaya;

    500CC éksternal na 10L (opsional) laras suplai lem, suplai lem konstan sarta fléksibel;

     

  • CY IR curing oven for conformal coating line CY-2000

    CY IR curing oven pikeun garis palapis conformal CY-2000

    garing instan, efisiensi produksi tinggi.

    Saatos drying, permukaan percetakan bisa ngahontal karasa tinggi, gloss tinggi, résistansi gesekan, pangaruh résistansi pangleyur.

    Transmisi ku aci roller, konvérsi frékuénsi pangaturan speed stepless.

    Pamilihan lampu kualitasna alus sarta efisien, kamar lampu kapaksa knalpot panas, manjangkeun umur lampu, ngajaga barang garing moal cacad ku panas.

  • CY UV curing oven for conformal coating line CU-1500

    CY UV curing oven pikeun garis palapis conformal CU-1500

     1. drying instan, efisiensi produksi tinggi.

    2. Saatos drying, beungeut percetakan bisa ngahontal karasa tinggi, gloss tinggi, résistansi gesekan, pangaruh lalawanan pangleyur.

    3. Transmisi ku roller aci, konversi frékuénsi pangaturan speed stepless.

    4.Selection sahiji kualitas luhur sarta lampu efisien, kamar lampu kapaksa knalpot panas, manjangkeun umur lampu, ngajaga barang garing moal cacad ku panas.

  • JUKI RX-8 SMT Assembly Line

    Jalur Majelis JUKI RX-8 SMT

    Produksi SMT PCB, garis Majelis Otomatis Pinuh

    Laju: 250000CPH

    Katerangan produk: Jalur Majelis JUKI RX-8 SMT, Pamakéan: Produksi PCB, Jalur Majelis Otomatis Pinuh, Laju: 250000CPH

  • GKG PMAX 15 SMT Stencil Printer

    GKG PMAX 15 SMT Stencil printer

    GKG PMAX 15 SMT Stencil printerPinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG PMAX 15 minuhan sarat prosés percetakan PCB ukuran super 1500 * 350mm

    GKG PMAX 15 nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur. , precision tinggi tina sistem transmisi, gantung adaptif scraper.

  • GKG GT++ SMT Stencil Printer

    GKG GT ++ SMT Stencil Printer

    GKG GT ++ SMT Stencil PrinterPinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG GT ++ SMT Stencil Printer Pinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG GT ++ mesin percetakan némpelkeun tin otomatis nyaéta modél high-end pikeun SMT tinggi-en aplikasi, wdith of GT ++ BTB ngan 2830mm, nu bisa nyugemakeun sarat prosés percetakan of 03015,0.25pitch precision tinggi jeung speed tinggi.

    GT ++ nyaeta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.

  • GKG G9+ SMT Stencil Printer

    GKG G9 + SMT Stencil printer

    GKG G9 + SMT Stencil Printer, Pinuh Otomatis mesin percetakan némpelkeun tin mangrupakeun modél high-end pikeun SMT aplikasi high-end, nu bisa nyugemakeun sarat prosés percetakan of 03015,0.25 pitch, precision tinggi na speed tinggi.

    G9 + nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.

  • CY High Precision Selective PCBA Conformal Coating Line with IR /UV Curing Oven

    CY High Precision selektif PCBA Conformal palapis Line kalawan IR / UV Curing Oven

    Desain lagu online, nu bisa disambungkeun jeung alat sejenna online;

    Rojongan programming offline jeung métode programming pangajaran manual;

    Konpigurasikeun port ngaluarkeun gas haseup

    Dilengkepan antarmuka SMEMA pikeun komunikasi sareng alat anu sanés

    Sistim alarem tingkat lem pilihan

    Sistim positioning visual CCD pilihan

  • Lead-free Wave Soldering machine CY-300S

    Kalungguhan-gratis Wave Soldering mesin CY-300S

    Desain linier awak, prosés semprot, geulis tur elegan, awét

    Dua zona preheating 1.2m misah, preheating infra red, sangkan dewan PCB meunang hasil las alus

    Generator sumber saringan ultra-stabil sareng ultra luhur anu nembé diciptakeun ngirangan osilasi aliran timah anu ditinggalkeun di jero. Gelombang timah lemes, réduksi ageung oksidasi, pangropéa saderhana.

    Precision design modular mékanisme transmisi, transmisi akurat, hirup panjang tur pangropéa gampang
    Saklar otomatis tiasa dilakukeun dumasar kana tanggal, waktos sareng parameter kontrol suhu anu diatur ku pangguna

    Closed-loop Sistim nyukcruk otomatis nyukcruk kalawan adjustment otomatis tina lebar semprot jeung waktu nyemprot sarta setelan sateuacanna sarta reureuh sprays sakumaha diperlukeun

    Gelombang otomatis dimimitian ngaliwatan piring, adjustable timah tungku puncak lebar, ngaleutikan oksidasi tin

  • GKG PMAX8 SMT Stencil Printer

    GKG PMAX8 SMT Stencil printer

    GKG PMAX8 SMT Stencil Printer Pinuh Otomatis-Harga Alus!Kualitas alus!Palayanan anu saé!GKG PMAX8 minuhan 850 * 610 ukuran ageung sareng prosés percetakan precision tinggi, anu cocog pikeun syarat percetakan ukuran ageung produk sapertos server sareng lampu tukang.

    PMAX8 nyaéta akurasi tinggi jeung stabilitas tinggi visi mesin percetakan otomatis pinuh, GKG dituturkeun dina industri SMT nyaeta trend ngembangkeun produksi generasi anyar mesin percetakan otomatis pinuh ku visi sinkron téhnologi ngarah internasional, processing visual tina resolusi luhur, tinggi. precision of thetransmission system, gantung adaptif scraper.