1

Semi-otomatis Stencil Printer

  • SMT Screen Printer

    Printer layar SMT

    1. Ngagunakeun precision pituduh rail jeung motor impor ngajalankeun konversi korsi sabeulah, percetakan, sarta akurasi tinggi.

    2. Nyitak scraper bisa muterkeun 45 derajat dibereskeun up, stencil percetakan gampang jeung beberesih squeegee jeung ngagantian.

    3. Blok bisa disaluyukeun saméméh jeung sanggeus sabeulah, pikeun milih posisi percetakan katuhu.

    4. Digabungkeun jeung alur tetep percetakan platen jeung PIN, instalasi panggampangna tur adjustment, pikeun tunggal, percetakan dua kali sided.

  • 1.2m semi-automatic printing machine

    1.2m mesin percetakan semi-otomatis

    Posisi anu gampang sareng akurat nganggo sistem servo.

    Rel pituduh-speed tinggi sareng motor inverter Delta dianggo pikeun nyetir korsi scraper pikeun mastikeun akurasi percetakan.

    The squeegee percetakan bisa diputer ka luhur jeung dibereskeun 45 derajat, nu merenah pikeun meresihan tur ngaganti layar percetakan jeung squeegee.

    Korsi scraper bisa disaluyukeun deui mudik pikeun milih posisi percetakan ditangtoskeun.

    The platen percetakan digabungkeun boga alur tetep sarta PIN, nu merenah pikeun instalasi tur adjustment, sarta cocog pikeun percetakan tunggal jeung dua kali sided.

    Vérsi sakola adopts gerakan stencil sarta digabungkeun jeung dicitak X, Y, jeung Z. Gampang tur gancang calibration.