1

Oven Reflow ukuran ageung

  • Lead-free reflow soldering CY-A4082

    Kalungguhan bébas reflow soldering CY-A4082

    1. Mode pemanasan nyaéta "hawa panas sirkulasi luhur + hawa panas infra red handap".Hal ieu dilengkepan tilu zona cooling kapaksa.

    2. pemanasan Upper adopts métode pemanasan microcirculation, nu bisa ngahontal bursa panas-hawa badag sarta boga laju bursa panas pisan tinggi.Éta tiasa ngirangan suhu setting dina zona suhu sareng ngajagi elemen pemanasan.Ieu utamana cocog pikeun las bébas kalungguhan.

    3. mode pemanasan Microcirculation, niupan hawa nangtung sarta ngumpulkeun hawa nangtung bisa ngajawab masalah sudut maot nalika maké rail pituduh di soldering reflow.

    4. mode pemanasan Microcirculation, deukeut ka outlet hawa, éféktif bisa nyegah pangaruh aliran hawa nalika dewan PCB dipanaskeun, sarta ngahontal akurasi pemanasan ulang pangluhurna.