1

parabot inspeksi SMT

  • JUKI 3D solder paste inspection machine, 3D board visual inspection machine RV-2-3DH(AOI/SPI)

    JUKI 3D solder némpelkeun mesin inspeksi, 3D dewan mesin inspeksi visual RV-2-3DH(AOI/SPI)

    Laju ngaléléwé

    Perbaikan ageung dina taktik pamariksaan kalayan piksel luhur (12 juta piksel)

    akurasi luar biasa

    Ngagunakeun lénsa resolusi luhur ngaronjatkeun akurasi inspeksi komponén ultra-kompak

    Gampang ngagunakeun rating

    Modeu prosés anu gampang dianggo sareng diciptakeun, ti pamula dugi ka lansia

    automation inspeksi visual

    runtuyan RV, nu ogé bisa dipaké pikeun pangukuran

    Pikeun ngaronjatkeun efisiensi sakabéh pabrik

    Achieving efisiensi sakabéh pabrik ngaliwatan linkage sistem

  • JUKI 3D solder paste inspection machine, 3D board visual inspection machine(AOI/SPI) RV-2-3D

    JUKI 3D solder mesin inspeksi témpél, 3D dewan mesin inspeksi visual (AOI / SPI) RV-2-3D

    Ngawujudkeun nyepetkeun ku unit 3D panganyarna.Ngahontal 0.41 detik / FOV sareng perbaikan 34% dibandingkeun sareng modél saméméhna.

    Resolusi jangkungna 0.1 μm, Repeatability 10 μm * Realizing of improvement.With precision signifikan ngembangkeun téhnologi anyar, acquire jelas tur-precision tinggi gambar 3D.

    Salian template 2D saméméhna tur mode prosés, ditambahkeun mode témplat karek 3D.

    Salajengna, ngembangkeun algoritma anyar pikeun pamariksaan fillet.*0402 chip

  • JUKI 3D solder paste inspection machine RV-2

    JUKI 3D solder némpelkeun mesin inspeksi RV-2

    Hapus Visi Capturing System

    Kinerja luhur kelas luhur dunya

    Laju inspeksi = 0,2 detik / pigura

    programming gampang

    CCC (Kadali Konfirmasi Tengah)*

    SPC (Kadali Prosés Statistik) *

    Ngarojong pamariksaan 3D *