CY Lead-free reflow soldering oven CY– F820 Featured Image

CY Lead bébas reflow soldering oven CY- F820

Fitur:

Sistem operasi Windows7, switch panganteur Cina jeung Inggris, gampang beroperasi.

Fungsi diagnosis sesar, bisa nembongkeun unggal sesar, tampilan na toko dina daptar alarm otomatis

Prosedur kontrol tiasa otomatis ngahasilkeun sareng nyadangkeun laporan data, gampang pikeun manajemén ISO 9000

CY runtuyan reflow las fokus kana ngaronjatkeun kinerja lingkungan pakakas, kaasup énergi-efisien anyar (struktur saluran), nyata ngurangan pamakean énérgi, konsumsi énergi handap sarta émisi karbon handap.

runtuyan CY teu ukur meets sarat pangluhurna kalungguhan-gratis jeung las, tapi ogé ngajamin pangaruh las kualitas luhur, sarta ngaronjatkeun téhnologi konduksi panas ulah overheating bagian éléktronik dina dewan PCB.


Rincian produk

Tag produk

01

● fungsi diagnosis Sesar, bisa nembongkeun unggal sesar, tampilan na toko dina daptar alarm otomatis

● prosedur Control otomatis bisa ngahasilkeun sarta cadangan laporan data, gampang pikeun manajemén ISO 9000.

● fokus kana ngaronjatkeun kinerja lingkungan pakakas, kaasup énergi-efisien anyar (struktur saluran), nyata ngurangan konsumsi énérgi, konsumsi énergi handap sarta émisi karbon.

● sistem operasi Windows7, switch panganteur Cina jeung Inggris, gampang beroperasi.

● runtuyan CY teu ukur meets sarat pangluhurna kalungguhan-haratis tur las, tapi ogé ngajamin pangaruh las kualitas luhur, sarta ngaronjatkeun téhnologi konduksi panas ulah overheating sahiji bagian éléktronik dina dewan PCB.

spésifikasi:

F runtuyan ganda rail Reflow parameter téhnologi soldering
Runtuyan F runtuyan rel tunggal
Modél CY-F820 CY-F1020 CY-F1220
Zona pemanasan UP 8 / handap 8 Kaluhur 10 / ka handap 10 Kaluhur 12 / ka handap 12
Zona cooling Kaluhur 2 / handap 2 atanapi UP 3 / handap 3 (opsional)
Panjang zone pemanasan 2900 mm 3600 mm 4400 mm
lebar maksimum PCB Jenis rel: 400mm Jenis sabuk: 550mm
Rel rentang nyaluyukeun lebar 50-400mm
arah angkutan L→R(R→L)
Métode ngalereskeun rel pituduh angkutan Hareup (opsional: tungtung tukang)
jangkungna conveyor Sabuk: 900 ± 20mm, Ranté: 900 ± 20mm
Cara transmisi Ranté + sabuk
Laju conveyor 300-2000mm / mnt
The catu daya 3-fase 380V 50 / 60Hz
kakuatan ngamimitian 35Kw 48Kw 68kw
Karya normal ngabutuhkeun kakuatan Kira-kira 7.5Kw Kira-kira 8.5Kw Kira-kira 10Kw
Waktu pemanasan Sakitar 15-20 menit
Kisaran kontrol suhu Suhu kamar-350 ℃
Modeu kontrol suhu PID komputer pinuh kontrol loop katutup, SSR drive
Sakabeh mode kontrol mesin Komputer + PLC
Precision kontrol suhu ± 1 ℃
Panyimpangan distribusi suhu PCB ± 1-2 ℃
Cara niiskeun Mesin hawa: cooling hawa, mesin nitrogén: cooling cai
Alarm abnormal Suhu abnormal (ultra luhur atawa ultra low sanggeus suhu konstan)
Cahaya tilu warna Konéng - naékna suhu;Héjo - suhu konstan;anomali beureum
Beurat Kira-kira 1700Kg Kira-kira 1900Kg Kira-kira 1900Kg
Ukuran (mm) 5050 × 1400 × 1450 5750×1400×H450 6480 × 1400 × H450
Sarat hawa knalpot 10 kubik / mnt 2 saluran ∮ 200mm
H3752d490950e44b882a6070506ff2de4e
H221bc0a343bf4e84a4347685ffcecd9dW
Hdc1fd4834be942518df9715531e88fa3B

produk patali