1

warta

Naha PCB (dicitak circuit board) kudu dicét kalayan bahan palapis conformal?Kumaha akurat tur gancang cet circuit board?

PCB nujul kana circuit board dicitak, nu panyadia sambungan listrik komponén éléktronik.Éta umum pisan dina industri éléktronik, sareng palapis conformal ogé seueur dianggo.Aya henteu napel tina PCB tilu proofing lem (cet).Kanyataanna, éta pikeun nerapkeun lapisan palapis conformal on PCB.

Bahan palapis conformal nyaéta pikeun nyegah PCB ruksak ku faktor éksternal sareng ningkatkeun kahirupan jasa PCB.Kusabab produk éléktronik anu luhur ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun kualitas PCB, tilu cet proofing seueur dianggo dina papan sirkuit.

Faktor kamungkinan ngabalukarkeun karuksakan PCB:

Kelembapan mangrupikeun faktor anu paling umum sareng ngarusak PCB.Uap kaleuleuwihan bakal greatly ngurangan résistansi insulasi antara konduktor, ngagancangkeun dékomposisi, ngurangan nilai Q, sarta corrode konduktor.Sering kajadian yén bagian logam tina PCB ngagaduhan héjo tambaga, anu disababkeun ku réaksi kimia tambaga logam sareng uap cai sareng oksigén.

Ratusan polutan anu kapendak dina papan sirkuit anu dicitak gaduh kakuatan ngaruksak anu sami.Éta tiasa nyababkeun hasil anu sami sareng erosi Uap, sapertos buruk éléktronik, korosi konduktor bahkan sirkuit pondok.Polutan anu sering dipendakan dina sistem listrik tiasa janten bahan kimia anu tinggaleun dina prosés.polutan ieu ngawengku fluks, agén release pangleyur, partikel logam jeung nyirian tinta.

Aya ogé kelompok polusi utama anu disababkeun ku panangan manusa, sapertos gajih manusa, sidik ramo, kosmétik sareng résidu dahareun.Aya ogé loba polutan di lingkungan operasi, kayaning semprot uyah, keusik, suluh, asam, uap corrosive sejen tur kapang.

 

Naha nerapkeun tilu proofing lem (cet)?

The PCB coated kalayan bahan palapis conformal teu ngan bisa Uap-buktina, lebu-bukti sarta waterproof, tapi ogé mibanda sipat résistansi tiis jeung panas shock, résistansi sepuh, résistansi radiasi, résistansi kabut uyah, résistansi korosi ozon, résistansi Geter, kalenturan alus tur adhesion kuat.Nalika kapangaruhan ku faktor ngarugikeun lingkungan operasi, éta tiasa ngirangan atanapi ngaleungitkeun turunna kinerja operasi éléktronik.

Alatan lingkungan aplikasi béda produk tungtung béda, sarat kinerja tilu proofing napel bakal emphasized.Perkakas rumah tangga sapertos kulkas, mesin cuci sareng pamanas cai ngagaduhan syarat anu luhur pikeun résistansi Uap, sedengkeun kipas luar sareng lampu jalan peryogi kinerja anti kabut anu saé.

 

Kumaha gancang sareng éfisién nerapkeunpalapis conformalka PCB?

Dina industri pangolahan PCB, aya hiji parabot pinuh otomatis dedicated ka palapis cet pelindung pikeun papan circuit -conformal mesin palapis, ogé katelah tilu buktina mesin cet palapis, tilu buktina mesin cet nyemprot, tilu buktina mesin cet nyemprot, tilu buktina cet nyemprot. mesin, jeung sajabana, nu dedicated ka ngadalikeun cairan jeung nutupan lapisan tilu cet buktina dina beungeut PCB, kayaning nutupan lapisan photoresist dina beungeut PCB ku impregnation, nyemprot atanapi spin coating.

Mesin palapis conformal utamana dipaké pikeun nyemprot tepat, palapis na dripping tina lem, cet jeung cair séjén dina prosés produk ka posisi tepat unggal produk.Éta tiasa dianggo pikeun ngagambar garis, bunderan atanapi busur.

Mesin palapis Conformal mangrupikeun alat nyemprot anu dirarancang khusus pikeun nyemprot tilu cet buktina.Kusabab bahan anu béda pikeun disemprot sareng cairan nyemprot anu diterapkeun, pilihan komponén mesin palapis dina struktur alat ogé béda.Tilu mesin palapis anti cet adopts program kontrol komputer panganyarna, nu bisa ngawujudkeun beungkeut tilu sumbu.Dina waktos anu sami, éta dilengkepan posisi kaméra sareng sistem pelacak, anu tiasa sacara akurat ngontrol daérah nyemprot.


waktos pos: Apr-09-2022