Lead-free Wave Soldering machine CY-350B/350T Featured Image

Kalungguhan-gratis Wave Soldering mesin CY-350B / 350T

Fitur:

1. Windows 7 sistem operasi, panganteur panganteur Cina jeung Inggris, gampang beroperasi

2. Kalawan fungsi diagnosis sesar, unggal sesar bisa ditampilkeun, otomatis ditampilkeun tur disimpen dina daptar alarem

3. Program kontrol otomatis bisa ngahasilkeun sarta cadangan rupa laporan data, nu merenah pikeun ISO 9000 manajemén

4. Otomatis dewan-di alat sambungan, lemes jeung stabil dewan-di

5. Husus hardened aluminium pituduh rail, karasa tinggi jeung kakuatan, pikeun mastikeun suhu luhur tanpa deformasi

Motor stepping ngajalankeun sirah semprot.Pikeun reciprocating semprot, wewengkon semprot otomatis disaluyukeun jeung rubak jeung speed dewan PCB;

Lebar crest gelombang téh adjustable, sarta filter nu bisa digambar kaluar tanpa nyoplokkeun nozzle nu;

Gangguan gelombang crest, dipandu jet, SMD komponén soldering teh best.4mmSUS316L Diimpor tank tungku stainless steel, desain tungku anyar, penampilan geulis


Rincian produk

Tag produk

H37421212ea5145cc93e99cd4058396c2F

6. dewan ieu otomatis waved, sarta rubak puncak gelombang tungku tin bisa disaluyukeun pikeun ngaleutikan jumlah oksidasi tin

7. 1800mm ngalegaan tipe tilu (opat) tahap preheating, infra red (hawa panas) kontrol hawa PID bebas, Malah pemanasan, aman tur stabil

◆ Kalawan Lumina (Jepang) nozzle, rentang semprot is20-65mm, jangkungna nozzle nyaeta 50-80mm, sarta laju aliran maksimum nyaéta 60ml / mnt.

◆ Mangpaat AirTAC (Taiwan) filter, pointer gauge nembongkeun tekanan hawa, sadaya pipa Sistim semprot anu asam sarta alkali tahan pipa panyalindungan korosi.

◆ Sistim nyemprot adopts scanning métode nyemprot, switch wates jeung Éntri eyesight digabungkeun pikeun ngadalikeun, sarta PCB ieu otomatis kauninga ku nyemprot induktif nurutkeun laju sarta rubak PCB, ku kituna rentang wetting of fluks bisa ngahontal éfék pangalusna.Inlet semprot sirah na stepping motor efisien, stabil sarta dipercaya.

◆ Stainless steel ngagulung ngabentuk baki dipaké underneath sirah semprot pikeun loading wastewater sarta fluks, nu bisa sasari jeung cleaned di will.

◆ Sistem ékstraksi hawa nyaéta sistem recovery otomatis superimposed kalawan tilu lapisan stainless steel kawat bolong filtration pikeun ngaleutikan sumbatan fluks residual dina pipa ékstraksi hawa ku ngamangpaatkeun ciri cairan pikeun nyaring kaleuwihan fluks.

◆ Pneumatic péso hawa, nu blows kaleuwihan fluks salila nyemprot kana tank recovery pikeun nyegah fluks ti ngasupkeun zone preheating tur mastikeun kaamanan produksi.

◆ Sadaya stainless steel + rojongan alloy aluminium, beberesih gampang jeung perawatan, résistansi korosi kuat, awét.

Sistim las

Wind (1)
Wind (6)
Wind (7)

1. 4mm SUS316L diimpor stainless steel tungku liner, desain anyar tungku liner, penampilan geulis, gampang pikeun ngabersihan, tuang plat manaskeun beusi, tungku liner teu cacad

2. Gangguan gelombang crest, dipandu jet, nu soldering pangalusna komponén SMD, gelombang crest téh salaku lemes salaku eunteung

3. Lebar puncak gelombang téh adjustable pikeun ngaleutikan jumlah oksidasi tin, sarta filter nu bisa digambar kaluar tanpa disassembling nozzle nu

4. Ningkatkeun panutup anti oksidasi dina posisi aci impeller pikeun ngurangan jumlah oksidasi timah disababkeun ku rotasi aci impeller

5. The impeller aci jeung motor gelombang bisa disassembled misah tanpa disassembling channel tin (merek sejenna soldering gelombang teu bisa ngalakukeun desain ieu)

Sistem Angkutan

Wind (8)
Wind (9)
Wind (10)

bahan aluminium murni dahar otomatis tur alat nyambungkeun, dahar lemes jeung stabil, adjustability hébat

Rel pituduh boga alat sudut Dengdekkeun sorangan, nu akurat bisa ngawas sudut Dengdekkeun tur ngadalikeun kualitas dewan.

Titanium alloy cakar kait mastikeun yén tin moal patri, sarta tilu-tahap tetep rel pituduh mastikeun yén rel pituduh moal flared, nu éféktif nyegah rel pituduh ti ragrag dipareuman jeung jamming.

◆The 4mm bead tambaga ngajadikeun prosés transportasi lemes jeung stabil.(Kaseueuran merek sanés nganggo lapisan stainless steel, anu henteu tiasa ngajamin transportasi lancar kanggo waktos anu lami.)

Sistem operasi saderhana nyaéta merenah pikeun pagawé pikeun beroperasi, sarta sistem kontrol PC + PLC ngajadikeun akurasi kontrol hawa leuwih akurat tur stabil.

Bahan listrik mangrupikeun merek anu terkenal di bumi sareng di luar negeri, sareng Siemens PLC asli ngajamin yén sistemna langkung aman sareng langkung stabil.

Kontrol suhu ngadopsi algoritma kontrol PID timer tuning, henteu kedah sacara manual nyetél parameter PID, akurasi kontrol anu luhur

Parameter téknis

Modél CY-350B/T CY-450B/T
Nomer aréa pemanasan Stepping motor atanapi rodless silinder
Jumlah zona cooling 6 LITER
Tekanan hawa fluks 3-5BAR
Mode Preheating Hampang hawa panas / infra red
Preheating Zona Jumlah 4 bagian
Preheating Panjang 1800 mm
Waktos Pemanasan Kira-kira 15 mnt
lebar maksimum PCB 350 mm 450 mm
Pituduh nu lega 50-350mm 50-450mm
Speed ​​Conveyor 0-2000mm / mnt
Jangkungna conveyor 750±20mm
arah angkutan L→R(R→L)
Cara transmisi 4-7°
Suhu solder 9KW (suhu kamar-300 ℃)
Kapasitas solder 400Kg 500Kg
Métode kontrol Brand Komputer(Windowsoperating system)+Siemens PLC
Laju conveyor 3∮ AC380V 90W, Merk: Tai Chuang
Motor ombak 3∮ AC220V 360W * 2pcs,Merek: Tai Chuang
Pompa beberesih ramo 1P AC220V 10W
Ramo alloy titanium husus cakar alur ganda
Sistim cooling Cooling hawa kapaksa
The catu daya 5-kawat 3-fase 380V 50/60Hz
Mimitian kakuatan 38Kw
kakuatan operasi normal Kira-kira 10Kw
Modeu kontrol suhu PID komputer pinuh kontrol loop katutup, SSR drive
Alarm abnormal Suhu abnormal (super luhur atawa super low sanggeus suhu konstan)
Cahaya tilu warna Lampu sinyal tilu warna: konéng-panas;suhu héjo-konstan;beureum-abnormal
Beurat Kira-kira 1800Kg Kira-kira 2000Kg
Ukuran instalasi (mm) L4300×W1530×H1700mm
Sarat hawa knalpot 10 kubus / mnt 2 lorong∮200mm