JUKI SMT RS-1R pick and place machine fast Smart Modular Mounter Featured Image

JUKI SMT RS-1R nyokot tur nempatkeun mesin gancang Smart Modular Mounter

Fitur:

Sistim automation JUKI JUKI SMT pick jeung mesin tempat, PCB chip jujur, SMT chip Mounter, panempatan SMD, SMT pick & tempat mesin, kompak modular chip Mounter, multi-fungsi pick n tempat mesin, speed tinggi LED SMT pick jeung tempat produsén mesin, pikeun pabrik pinter SMT.


Rincian produk

Tag produk

01

Kelas laju ngarah, nepi ka 47.000 cph

Laju maksimum nepi ka 47.000 cph*.

Ieu dimungkinkeun ku desain sirah revolusioner anu ngirangan waktos perjalanan sareng jarak pikeun unggal panempatan.

02

Kasaimbangan garis optimal sareng throughput pangluhurna

Ngarobah fungsionalitas RS-1 teu merlukeun ngagantian sirah.

Desain revolusioner timer optimizes dumasar kana sarat produksi.RS-1R tiasa ngirangan beban kerja dina kecepatan luhur.Hiji garis kalawan dua atawa leuwih RS-1Rs bisa nyaluyukeun kana rupa-rupa sarat produksi ti speed tinggi mun kalenturan tinggi.

03

Timer Optimizing Smart Kepala

"Sirah Takumi" anu otomatis ngaoptimalkeun jangkungna éta antara 6 posisi béda dumasar kana jangkungna komponén.Waktos kawijaksanaan téh

dioptimalkeun ku ngajaga sirah sacaket mungkin ka PCB pikeun komponén disimpen.

04

rentang komponén lega ti 0201 (metrik) kana konektor badag tur ICs

RS-1R ngarojong komponén tina 0201*1(metrik) nepi ka 74mm pasagi atawa 50x150 bagian retangular.Jangkungna komponén dugi ka 25mm

05

Optimal pikeun panempatan LED

● panempatan High-precision of lenses difusi.RS-1R tiasa nganggo visi atanapi laser centering pikeun nyebarkeun lénsa, gumantung kana sarat komponén.A rupa-rupa gaya lénsa bisa disimpen. Nepi ka 650 x 370mm kalawan clamping tunggal.LED chip Conveyor arah 2nd aréa panempatan clamp

● Long PCB Rojongan Nepi ka 950 x 370mm kalawan clamping dual, atawa nepi ka 1200 x 370mm kalawan ekstensi conveyor pilihan.

06

Sistem verifikasi komponén pencegahan komponén (CVS) salah

Ku ngukur résistansi, kapasitansi atanapi polaritasna sateuacan produksi dimimitian, mesin tiasa nyegah komponén anu salah tina disimpen.

spésifikasi:

Gancang Smart Modular Mounter

Modél RS-1R
Spésifikasi conveyor standar 150mm conveyor ekstensi,
hulu jeung hilir
250mm conveyor ekstensi,
hulu jeung hilir
Ukuran dewan    minimum 50×50㎜
maksimal   1 panyangga  650 × 370 ㎜ (Panjepit Tunggal)
950 × 370 ㎜ (jepitan ganda) 1.100 × 370 ㎜ (jepitan ganda) 1.200 × 370 ㎜ (jepitan ganda)
3 panyangga 360×370㎜ 500×370㎜ 600×370㎜
Jangkungna komponén 25㎜
Ukuran komponén 0201*1 ~□74 ㎜ /150×50 ㎜
Laju panempatan  Optimal 47.000 CPH
IPC9850 31.000 CPH
Akurasi panempatan ± 35μm(Cpk≧1)
Pangwanoh visi ± 30μm
Input feeder max.112*2